torstai 8. tammikuuta 2015

Haluatko mukaan Laurean opiskelijoiden yrittäjyysopintojakson toritapahtumaan 26.1.2015

Espoon järjestöjen yhteisö ja Laurea-ammattikorkeakoulu järjestävät yhteisen kohtaamispaikan teemalla ”Vapaaehtoistoiminta ja nuoret”. Haluatko mukaan tähän maksuttomaan toritapahtumaan edistämään järjestösi /yrityksesi ständillä omaa asiaanne?

”Vapaaehtoistoiminta ja nuoret” –tapahtumatori ”B-Spirit”-opintojakson yhteydessä 
Aika: 26.1.2015 klo 9-12 
Paikka: Laurea Otaniemi, Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo
Sisältö:
Tapahtumaan saapuu n. 300 opiskelijaa sote- ja liiketalousaloilta, jotka tutustuvat tapahtuman aikana Espoon järjestöjen yhteisöön ja toripaikalle tuleviin järjestöihin sekä muihin vastaaviin toimijoihin. Kevään aikana opiskelijat työstävät n. 5-8 hengen tiimeissä valitsemastaan aihiosta järjestölle /yritykselle 5 opintopisteen laajuisen projektityön. Tarkoitus on, että opiskelijatiimit lähtevät toimintaan yrittäjyyshenkisesti.


Tarjoamme tätä varten pöytäpaikan ”tapahtumatorilta”, jossa opiskelijat tutustuvat eri järjestöjen /yritysten toimintaan ja jolloin he voivat rekrytoitua eri aihein mahdollistettuihin toiminnan toteutuksiin tai arviointiin.

Osallistuvilta järjestöiltä / yrityksiltä toivomme avointa mieltä, sekä halua edistää järjestöjen /yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä.

Opiskelijat esittelevät työnsä opintojakson loppuseminaarissa 7.5.2015 Laureassa.

Osallistuminen on maksutonta
Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ole siis nopea ja ilmoittaudu jo tänään!


Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan edistämään järjestösi / yrityksesi asiaa ja tekemään alueellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa oppilaitosyhteistyötä! 


Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.1. 2015 mennessä: Heikki Penttilä, heikki.penttila@laurea.fi (09) 8868 7543, Johanna.Lunkka, johanna.lunkka@laurea.fi (040- 5329195)

Ei kommentteja: